Det kan være svært at beslutte sig for, hvor ferien skal gå til, når man skal have den pukkelryggede med. Hvis man normalt tager på charterferie, kan en storbyferie være noget, der giver adspredelse. Når man tager på ferie i byen, kan det være smart at leje en bil, så man nemt kan komme rundt til de forskellige seværdigheder. Hvis man ønsker et samlet overblik, kan man hos for eksempel Autoprio.dk sammenligne priser fra forskellige selskaber.

Prag som storby

Prag er en af Europas mest besøgte hovedstæder, og det er ikke uden grund. Byen er lige så smuk som Paris med dens mange gamle og flotte bygninger, og så drikker de øl som ingen andre steder i Europa. Hvis man er ude efter en familieferie, er det ikke sikkert, at øldrikkeriet bliver så relevant, men Prag har stadig massere at byde på for hele familien. Om man er historieinteresseret eller ej, vil de mange fantastiske middelalderbygninger imponere de fleste. Man kan for eksempel se Karlsbroen, der med 600 år på bagen, er en af de mest kendte attraktioner. Den gamle bydel kan føres helt tilbage til år 1000.

Noget for alle aldre

Hvis man har mindre børn med, er det ikke sikkert, at de drømmer om at gå og kigge på spændende arkitektur. Prag byder også på meget mere end det. I byen finder man en af de flotteste zoologiske haver i verden. Man finder over 600 forskellige dyrearter i de smukke omgivelser, og når man er færdig med at betragte dyrene, så kan børn og barnlige sjæle boltre sig i det store legeområde.

Er man til sjov og leg med vand, finder man Centraleuropas største vandland i Prag. Med lange rutsjebaner og vilde vandforlystelser er det virkelig en fed oplevelse, hvor man næsten er garanteret trætte børn ved udgang.

Fantastiske madoplevelser

Hvad end man er mest til Michelin eller slik, er der noget for enhver smag i byen. For de mindre er der kulinariske oplevelser at hente i form af et chokolademuseum, hvor man kan få lov at smage og lave sit eget. Når I skal have frokost eller aftensmad i byen, kan det gøres for en beskeden pris, samtidig er portionerne store, så man bliver helt sikkert mæt. Prøv noget andet end all inclusive ved poolen. En rejse til Prag byder på smuk kultur og historie, samt en masse sjov for hele familien.