Der er rigtig mange små piger, der er super fan af Elsa, karakteren fra Frost. Det er også et rigtigt godt forbillede for små piger, for Elsa er virkelig en selvstændig kvinde med en stærk karakter. Hvis du selv har en datter, der elsker Frost, så kan det være, at du skal kigge nærmere på merchandise fra filmen? I denne artikel kan du læse mere om, hvilket legetøj man kan få fra Frost til børn.

 

Dukker fra serien

Du kan få dukker fra filmen Frost. Så kan man virkelig få lov til at bruge sin fantasi og sætte Anna og Elsa ud på nye eventyr. Der er mange børn, der ofte bliver underholdt ved at sidde foran en skærm. Men det er også vigtigt, at de selv får leget, så de bliver stimuleret mere. Her kan det være en kæmpe fordel at finde noget legetøj til dem, som de virkelig kan gå op i. Hvis din datter elsker Frost, så kan det være, at det allerede er en stor del af hendes liv og noget, som du hører rigtig meget om.

 

En nøglering med Elsa

Du kan også finde en sød, lille nøglering med Elsa. Det er også sådan noget, som børn elsker at lege med, og det kan være noget genkendeligt, man kan tage med sig, hvis man skal et nyt sted hen. Det kan f.eks. være, at du har et barn, der snart skal starte i skole. Det kan godt være nervepirrende, og her kan det være en tryghed, hvis man har noget velkendt, som man kan knytte sig til.

 

Dekorer sengen med Frost

Der er mange børn, der har svært ved at sove. Men noget af det, som man kan gøre for at hjælpe dem, det er at give dem nogle gode og trygge rammer det sted, hvor de skal sove. Det kan f.eks. være, at du skal finde bamser fra filmen Frost. Det kan f.eks. være en bamse med Olaf, som er varm og hyggelig at kramme, selvom han måske ikke helt ser sådan ud. Det kan naturligvis også være Elsa eller Anna. Det kan jo være, at din datter har en yndlingsserie fra filmen. Du kan også finde puder med karaktererne fra filmen på. Det kan også være rart at ligger og kramme sådan en, når man skal til at lære og sove i sin egen seng.