I langt de fleste tilfælde er det gennem familiedynamikker, at vi lærer at interagerer med hinanden – helt fra barnsben. Det er omdrejningspunktet for den primære sociale relation.

 

Familien overlever hverdagens strabadser og rutineprægede udfordringer, når der bliver skabt plads til mindeværdige oplevelser. Det er gennem oplevelsernes underholdningsværdi, at vi er med til at skabe fokus på fællesskab.

 

Familien er individets sikkerhedsnetværk, hvorfor investeringen i forholdet har altafgørende betydning. Det gælder både børn, unge, voksne og ældre, der indgår i konstellationen.

Find konkurrencegenet frem

Konkurrencegenet kan for nogle være nemt at hive frem fra rygsækken, mens det for andre har stor betydning blot at være en del af spillet. En ting er sikkert, spil såsom 7 kabale er en sikker vinder, og det kan få et utal af timer til at gå.

 

Du kan udfordre familien med de populære, ikoniske og klassiske brætspil såsom ludo, bezzerwizzer eller matador, men også klassiske kortspil som 7 kabale. Her findes forskellige niveauer, så du kan få alle med ombord. Spil, såsom 7 kabale, indebærer hævntørstige moves, sjove drillerier, latterfulde samtaler og feel-good stemning i kroppen.

 

Dette vil sige, at når du slår en af forældrene hjem i ludo, køber den grund, som er selvskrevet til et andet familiemedlem eller udfordrer spillernes paratviden, så kan bølgerne gå højt. Husk, at der er rig mulighed for at praktisere mindre spil såsom det famøse 7 kabale solitaire og mange andre kortspil med familien.

Vælg kreativiteten

Ønsker du at få stemningen ned i et behageligt tempo, hvor ung som gammel kan booste deres kreativitetsmuskel. Dette vil ikke kun skabe resultater i form af uforglemmelige oplevelser, det vil ligeledes være en aktivitet, hvor du kan mærke, at du plejer kroppen.

 

Kreativitet er springbrættet til, at vi kan tænke i nye baner, hvor begreber som perspektivering får lov at fylde. Kreative sydsler vil være grobundet for underholdning, der samtidig skaber den helt rigtige form for hjernegymnastik.

Fyr op for actionprægede oplevelser

Det kan være, at din familie har et stort behov for at skrue maks op for action, fysikken eller de sportslige aspekter, når der skal sikres oplevelser til mindekartoteket?

 

Fællesskabet bliver formentlig styrket, når der bliver spillet rundbold på plænen, badmintonturneringen kan praktiseres i den lokale hal eller vandpolo-kampen i svømmehallen er en årlig tradition.

 

I bund og grund er det familiens fantasi, der sætter grænserne for, hvor stort action behovet er for, at aktiviteterne bliver succesfulde oplevelser og minder. Her kan det være oplagt at komme ud af huset.