Ingen mennesker er ens ligesom ingen hunde er ens – alt du skal vide om din hund

Skal din familie have en ny tilføjelse? En hund er et kæledyr, en ven og et familiemedlem. Men der er flere ting du skal tage i betragtning før i anskaffer jer en hund til familien. Alle hunde er netop ikke ens og derfor skal du nøje overveje hvilken hunderace der vil passe bedst ind i din familie. Selvom en hunds race ikke er en garanti for dens temperament, er det en god rettesnor at gå efter når din familie skal have et nyt medlem. Nogle hunderacer, er nemlig mere aktive end andre, nogle er mere kælne og andre igen er gode vagthunde. Så før du går i gang med jagten på din nye hund, bør du læse artikler om hunde, samt nogle tips og tricks til opdragelse af din hund. Derudover findes der også mange muligheder for at forkæle din nye bedste ven, som du bør kigge på når du har fundet din drømmehund. Klik her for at læse mere, og for forkæle din nye hund.

Aktive hunde, til den aktive familie

Er din familie aktiv og elsker i lange gåture, og måske en løbetur i ny og næ? Så bør i overveje at læse op på nogle af de aktive hunderacer. Her kan i blandt andet overveje den familievenlige Golden Retriever, eller den chokoladebrune Labrador. Disse har altid været elskede og populære racer for familien, med deres venlige væsen og høje aktivitetsniveau

Til familien der elsker at hygge og slappe af

Er din familie en mere afslappet slags, der elsker lange weekends morgener og afslapning i sofaen? Så bør I overveje en hund med et lavere aktivitetsniveau, men med et ligeså glad og familievenligt gemyt. Den charmerende Basset Hound eller den lille godmodige Mops, er begge gode eksempler på glade hunde, men med et lavt aktivitetsniveau.