Hvis du skal tage familien med på en af de helt store ture, der vil byde på et hav af oplevelser, som vil blive husket resten af livet, så er Disneyland i Paris svaret. Der er naturligvis en masse andet at opleve på en storbyferie i Paris, og det der skal også være plads til. Men når turen går til Disneyland, så kan I let bruge flere døgn i parken – ja, flere dage! Læs mere om hvorfor herunder.

 

På Storbyfan.dk kan du læse meget mere om forskellige rejser til forskellige storbyer. Her finder du tips, tricks og gode råd, og du kan læse om mange af de ting, du bare må se, hvis turen går til en af destinationerne i diverse storbyer.

 

Kæmpe forlystelsespark

 

Disneyland er en af mange i hele verden. Fælles for Disneyland forlystelsesparkerne er, at de er kæmpestore – større en nogen anden park i Danmark. De er så store, at du ikke kan nå det hele på en dag. Det betyder altså, at du skal planlægge flere besøg, hvis du vil gennem det hele. Heldigvis er der taget højde for dette, og det er derfor muligt at købe billetter, hvor du kan komme igen dagen efter og tage resten, du ikke nåede dagen før.

 

Lange køer – planlæg hjemmefra

 

Med den store popularitet, som Disneyland-parkerne har, er der også tilsvarende med besøgende. Det betyder, at der kan være meget, meget lange køer. Heldigvis kan du planlægge klogt hjemmefra, og bestille billetter, så du kan springe køerne over. Det betyder, at når du kommer hen til en forlystelse, vil der være to køer – den almindelige normale kø, og den kø til dem, der har forudbestilt, som hopper over alle de andre. Det er altså en smart måde at komme foran på, og det betyder i den lange ende også, at I kan nå flere forlystelser på samme dag.

 

Den fulde pakke

 

Det er desuden muligt at bestille den fulde pakke, hvor I har overnatning i parken. I kan fx bestille en tur på to dage, som I altså bruger i parken. Når I er færdige den ene dag, tager I hen til jeres hotelværelse, som altså er placeret i parken, for at sove. Før det skal I naturligvis spise på en restaurant osv. Næste morgen vågner I op, hvor parken ligger klar for jeres fødder til rigtigt at slå jer løs og have endnu en sjov dag i parken.

 

Så hvis du i forvejen har planlagt en rejse til Paris, så er det helt klart værd at lægge vejen forbi Disneyland. Dine børn vil elske dig for det. Og du vil helt sikkert også få en mindeværdig oplevelse med hjem selv.