Det kan godt være at du er blevet voksen, men trods dette skal man ikke snydes for decemberhygge med kalendergaver. Her laver vi en liste med forslag til kalendergaver til manden og vi har sørget for at der er til enhver smag og pengepung. Vi har også samlet en række forslag til kreative ideer eller allerede færdiglavet kalendergaver.

 

Først starter vi med billige alternativer til kalendergaver. December kan nemlig være dyr nok i forvejen, og det kan derfor være rart med lidt luft i budgettet, hvor nogle af gaverne til manden kan holdes i et lavt prisleje. Det giver både mulighed for at holde det samlet budget nede, men det giver også mulighed for at finde nogle lidt dyrere kalendergaver til de andre pakker. En ide til billige kalendergaver kan være at give ham fri for nogle af de ting han hader, det kan være at støvsuge, ordne vasketøj eller lave mad. Giv ham x antal dage, hvor det er dig, der står for de her ting, eller eventuelt et klippekort, hvor han har x antal klip, som han kan bruge på at slippe for sin hade opgave. En anden ide kan være at hvis I har små børn, så kan du forære manden et gavekort til at sove længe i en weekend, hvor det er dig, som tager børnene i de tidlige morgentimer. En tredje ide kan være at give manden et klippekort til massage eller noget andet lækkert fysisk. Giv manden et par klip i klippekortet, og nyd hinanden med en god omgang massage, hvor du kan eventuelt kan købe en lækker massageolie og lægge med i denne her, så I er helt klar til en god omgang massage.

Du kan også tilberede hans livret eller bage hans favorit kage. Dette kan eventuelt også være et klippekort, så han selv kan bestemme, hvor og hvornår han skal have sin lækre gave. En femte mulighed kan være at arrangere en mandeaften med ham og hans kammerater, uden at han ved det på forhånd. Aftal med en af hans venner at de kommer og henter ham og tager ham med ud for at se fodbold, laver mad eller andet mandehygge. Det sidste råd til gør-det-selv gaven kan være at give ham noget han allerede har brug for, det kan være voks til håret eller en deodorant. På den måde overrasker du ham med noget lækkert, men sparer samtidig penge, da det ville være noget du ville købe alligevel.

Andre gaveideer som du kan bruge, som dog koster lidt mere end det hjemmelavet, kan være at give ham en personlig kop med billede på, eller en pung med tekst eller et citat. Det kan også være en tur i biffen, middag i byen, fodboldkamp, en lækker te, en god kaffemaskine eller en tur i spaen. Du kan også give ham større oplevelser, som eksempelvis koncertoplevelser eller billetter til et stand up show. Det kan også være et madkursus, faldskærmsudspring, ballonflyvning eller ølsmagning, som kan vække hans interesse. Det vigtige her er bare at du kender manden, og måske finder på noget, hvor I kan gøre det sammen.

Du kan også finde en lækker plakat til hjemmet, som I kan hænge op sammen, en god parfume, så han kan dufte lækkert eller nogle flotte strømper. Mænd bruger også både smykker og andre accessoires, så du kan købe ham et slips, solbriller eller smykker.

Til sidst er der den nemme vej – du kan købe en færdiglavet kalendergave, til dig der synes det er svært at finde lige netop 24 pakker. Dette kan være med øl, søde sager, kaffe, te, ja kun fantasien sætter grænser når det kommer til kalendergaver, som er lavet på forhånd.