En paraply til børn med farveskiftende skærm den er moderne og elegant. Det lyse blå skærm hæver sig over andre børneparaplyer på gaden, og forhindrer sammenstød. Desuden fanger den regnen højere oppe, og giver ekstra beskyttelse. En børneparaply til børn med et lyseblå skaft er langt mere praktisk at gå med, fordi den kan ses både om dagen og om aftnen.

Så glem alt om våde hænder, mens du vender og drejer din børneparaply for at komme igennem folkemængden. Med en lyseblå paraply til børn med et håndtag skabt til børnehænder du i ro og mag vandre forbi de våde fodgængere. Desuden er det en elegant paraply med et flot design, som helt sikkert vækker opsigt med den farveskiftende skærm.

Sjov og anderledes børneparaply med smart skærm der skifter farver

Paraplyen i barnets univers har til alle tider antaget forskellige former. Herhjemme skrev den danske eventyrdigter H.C. Andersen om Ole Lukøje, der hver aften besøgte drengen Hjalmar. Hele syv besøg svarende til syv dage blev det til, og hver aften fortalte han drengen en historie. Når børnene ud på aftenen sidder bænket omkring bordet, ankommer Ole Lukøje. Stille lister han op ad trappen, fordi han kun bærer strømper. Ind kommer han, og han husker at lukke døren stille op. Lige så snart han er inde, sprøjter han sødmælk i børnenes øjne, uden de mærker det.

De kan ikke holde øjnene åbne, og de kan derfor ikke se ham. Stille lister han sig om bag dem, og puster dem blidt i nakken. Nu bliver de åh så tunge i hovedet, uden at det gør ondt. Ole Lukøje er ikke ude på at skade børnene. Det eneste han vil er, at de skal være rolige. Når det først er lykkes at få dem i seng, går dette ganske godt, og nu kan han fortælle sine historier. Når børnene er faldet i søvn, sætter Ole Lukøje sig på sengekanten. Han er fornemt klædt på, for hans frakke er af silketøj.

Farven lader sig kun vanskeligt bestemme. Den skinner grøn, rød og blå, alt efter hvordan han drejer sig, så farvespillet træder frem. Under hver arm har han en børneparaply. Den ene er med billeder på, mens den anden ikke har billeder. Den med billeder sætter han over de gode børn, og så drømmer de hele natten. For han kan fortælle de dejligste historier. Paraplyen uden billeder sætter han over de uartige børn, og snart sover de også sødt for at vågne næste morgen, uden at have drømt det mindste

Produkt detaljer:
Størrelse (r): Ø67 cm

Materiale (r): Metal / polyester
Vægt (brutto): 0,35 kg