Skal du til at indrette et børneværelse derhjemme? Det er utroligt sjovt at gå og indrette et værelse til det vigtigste væsen i sit liv, men når først man er kommet i gang kan man også hurtigt opdage, at det er meget svært. Hvor skal de forskellige ting stå? Skal legetøjet stå ude eller pakkes væk? Derfor er der mange, som bare ender med at placere en seng i hjørnet og så lade alt andet rode rundt i et af hjørnerne. Vi vil her komme med et par gode råd til dig der skal indrette et børneværelse.

 

  1. Brug farverne på væggene til at bestemme stemningen

 

Langt de fleste vægge i danskernes hjem er hvide, hvilket også kan se flot ud, men det er også lidt kedeligt. Specielt på et børneværelse. Brug derfor farverne på væggene i dit børneværelse til at være med til at bestemme hvilken stemning rummet skal have. Skal det være en masse lyse farver som lægger op til kreativitet eller skal du være mørke farver, som skaber hygge og gør det nemmere for barnet at falde til ro? Uanset hvad du vælger, så er det vigtigt, at du tænker ekstra grundigt, når du skal vælge hvilke farver væggene på børneværelset skal være.

 

Du kan selv vælge at male væggene på børneværelset, men du kan også få et professionelt malerfirma til at komme ud at gøre det. Hvis du vælger, at en professionel skal gøre det, så sørg for at kontakte en masse forskellige malerfirmaer og indhent mange gode tilbud ind, så du kan vælge den maler hvor du får mest muligt for dine penge.

 

  1. Opbevaring på børneværelset

 

Udover farverne på værelset er det også vigtigt, at du tænker over opbevaring på værelset. Naturligvis skal der være plads til at barnet kan lege med alt sit legetøj og udfolde sig, men der skal også være mulighed for at rydde op en gang imellem på en måde, hvor barnet også selv senere hen kan finde det frem igen. Tænk derfor grundigt over at have en masse opbevaringsmuligheder på værelset, som er nemme at tilgå for både dig og barnet. Det er måske hyggeligt når gulvet er fyldt op med Lego, men over for lang tid kan det blive for uoverskueligt både for dig og for barnet.

Du kan også besøge Ikea hvis du søger gode opbevaringsløsninger, til overskuelige priser.