Elsker dine børn også at være ude i naturen, og synes du det er med til at skabe en anderledes dynamik i familien. I det seneste år har mange i den danske befolkning genfundet glæden ved den danske natur. Naturlegepladserne er blevet leget på og skovende er blevet gået i.

 

Sæsonen er nu ved at skifte, hvilket betyder man skal begynde af finde overtøjet frem og trække handskerne på. Men har I også svært ved det, for måske betyder det lidt mindre leg udenfor, og mere leg inden?

 

På MollyogMy kan du finde drengetøj til enhver aktivitet, både fra kendte danske brands men også fra udenlandske designere. Du kan også finde upcoming mærker, hvis du er nysgerrig på at finde dit nye yndlingsmærke eller bare prøve noget nyt af. Her finder du både overtøj til forskellige vejrforhold, forskellige huer og handsker samt fodtøj. Men også tøj til de mere indendørs aktiviteter. Der er nemlig et stort udvalg af smart tøj, både i naturfarver og med store motiver. På siden finder du størrelserne helt fra 50-164. På den måde kan du finde lidt til enhver.

 

Synes du også det er vigtigt, at dine produkter er produceret på en miljørigtig måde og med økologiske materialer, er der meget af finde lige her, der bliver nemlig forhandlet mange forskellige brands med lige netop dette i fokus. For eksempel Hust & Claire, Joha og Soft Gallery. Der udbyder et bredt udvalg forskellige produkter. Med et stilsikkert udtryk der er behageligt at have på og til at lege i.

 

Meget mere end tøj

Men der er også meget andet at finde end kun tøj til din dreng. Der bliver nemlig også forhandlet forskellige ting til børneværelset. Hvilket måske kan være med til at gøre dette lidt mere hyggeligt, og derfor øge dine børns interesse, for at skifte legepladen ud med børneværelset. Her finder du både forskellige bamser fra Cozy Time, spil og puslespil fra Vissevasse og meget mere.

 

Bliv guidet til det rigtige

Mange forbruger kan synes det er en jungle af finde rundt i nettets store udvalg. Både af udbydere, men også hvorfor et mærke der er bedste. På MollyogMy er et bredt udvalg af forskellige brands samlet. Imens det er let af finde en guide over størrelser, materialer og vaske anvisninger. På denne måde sikre du at de nye produkter holder så lang tid som muligt, og måske også til næste barn.