På trods af at der kan være noget hyggeligt ved at stå sammen med børnene og vaske bilen, så kan du opleve at du ikke får gjort det helt så godt som du egentlig gerne ville, da skidtet sidder vildt godt fast i lakken.

Og da tiden i hverdagen er begrænset – kigger vi alle efter løsninger, der kan gøre det nemmere at være bilejer.

Løsningen på nemmere bilpleje er en keramisk coating.

Fordele ved keramisk coating

Når du får en keramisk coating på din bil, får den et ekstra lag beskyttelse.

Det er et lag som er særligt vand- og smudsafvisende, så skidt har sværere ved at sætte sig fast.

Det betyder at når du så efterfølgende skal vaske bilen – vil du ikke opleve at du i samme grad skal skrubbe – for at snavset det løsner sig.

En ny teknologi

Essensen i keramisk coating er nano-teknologi. Det er på ingen måde fremmed – men det er alligevel relativt nyt at man er begyndt at bruge det til at pleje biler.

I Danmark har interessen for keramisk coating aldrig været større – men der har manglet et samlingspunkt for de forhandlere som der udbyder keramisk coating og et samlet overblik for forbrugere over hvor de kan få behandlet deres bil.

Ikke at forbrugerne ikke selv kan udføre den keramiske coating – men der er 2 elementer i det. For det første vender vi tilbage til det med at det tager tid at udføre opgaven – hvilket giver mindre tid med familien – og for det andet så er de bedste keramiske coatings forbeholdt professionelle detailere, der ved præcis hvordan det skal påføres.

Certificeret

Alle forhandlere på keramsik-coating.dk er certificeret i at kunne udføre en keramisk coating. Som forbruger betyder det en sikkerhed for dig i at stedet er blevet uddannet af professionelle til at kunne håndtere de forskellige tyer udfordringer, der kan opstå undervejs – så du ender med et professionelt resultat.

Forarbejde

På trods af produktet – ligger en væsentlig del af et godt resultat i polering af bilen. Først skal bilen vaskes grundigt, hvorefter alle ridser fjernes ved brug an en polermaskine. Det er som oftest en proces, der tager fra flere timer til at strække sig henover dage – afhængig af hvor mange ridser bilen har, hvor hård lakken er, og ønskede slutresultat. Herefter er bilen klar til en keramisk lakforsegling.

Få referencer

Uanset hvem du vælger – så sørg altid for at få konkrete kundereferencer som du kan tale med inden at du vælger forhandler. Dermed tilsikrer du at du får et reelt svar fra kunder, der har stået i samme situation som dig.

Holder ikke evigt

Afhængig af Coating kan holdbarhed være alt fra ét år til mange år ud i tiden. Tal med din lokale forhandler om dine forventninger.