Jeg elsker mine børn!

Børnene hjælper mig og giver mit liv indhold

Udfordringer giver mit liv mening. Nogle forældre synes, det er hårdt at have børn. De ser det at have børn som en stor arbejdsopgave, som de har, udover deres fuldtidsarbejde ude på arbejdsmarkedet. Andre mennesker passer deres børn ude i institutionerne. Jeg har sprunget vuggestuen over for begge mine børn og passet dem hjemme i deres tidlige år. Det var en god investering.

 

Jeg går meget op i min egen, men naturligvis også i mine børns hygiejne. Derfor vasker jeg dem grundigt og med gode og økologiske vaskeklude. Det er vigtigt for mig, at de ikke får unødig og farlig kemi på kroppen. Miljøvenlighed er også overordentlig vigtig for mig, så når jeg forsigtigt renser deres ører, så gør jeg det altid med økologiske vatpinde. Når jeg renser mit ansigt er det da også med genanvendelige bomuldsrondeller. Der er absolut ingen grund til at tære unødigt på naturens kræfter. Jeg fandt også mange andre gode og miljøvenlige produkter inde på den grønne markedsplads, Greentown.dk.

Vigtigheden af hygiejne for det moderne menneske

Hygiejne er bare så vigtigt. Jeg kan ikke understrege det nok. Måske sidder du og tænker, at det hele er for godt til at være sandt, for det kan da ikke være ubetinget godt at gå meget op i hygiejne, og dertil må jeg sige, at det har du delvist ret i. Det er nemlig vigtigt, at nogle bakterier også får mulighed for at gro i omgangen med os mennesker. De er så at sige en del af vores nære menneskeliv. Derfor er jeg heller ikke til fuldstændig sterilitet.

 

Jeg skal være ærlig og sige, at mine børn faktisk ikke er særligt glade for at gå i bad. De har bare en aversion mod selve denne seance at gå i bad, for det er som om det afbryder deres flow i legen. Nu er mine børn heller ikke så gamle. Den ene er 4 år, og den anden er 7 år. Det er blevet lettere at få den store i bad, for et ældre barn kan bedre adlyde en ordre. Når den lille skal i bad, bliver det ofte en længere historie med leg i badekarret, indtil hun er helt rynken som en olding, men det tager jeg gerne med. Alle udfordringerne er velkomne, fordi det er vigtigt for mig, at mine børn lever et sundt liv med en god hygiejne.

Hvorfor valgte jeg en grøn livsstil?

Jo, nu skal I høre, hvorfor jeg egentlig valgte den her grønne livsstil frem for den brug-og-smid-væk livsstil, som jeg havde før.

 

Mine børn er vigtige for mig. Vigtigere end noget andet her på jorden. Derfor er det også vigtigt for mig at sørge for, at de på alle måder får de mest optimale livsbetingelser overhovedet. Det bedste for dem er at bo på en ordentlig jord, som ikke bare er fuld af skrald og giftige affaldsstoffer, men en regulær grøn jord, hvor planter, dyr og mennesker kan trives side om side. Det fortjener alle levende mennesker, og det, som er godt for min stueplante, er som regel også godt for mine børn og for planeten Jorden.