På aktiemarkedet er nogle af de mest populære aktier fra USA. Det skyldes flere ting. Blandt andet at flere amerikanske aktier har klaret sig rigtigt godt på aktiemarkedet i flere år. Derudover er mange af virksomhederne også meget kendte og vellidte. Derfor synes flere investorer også, at det er lidt sjovere og spændende at investere i denne slags virksomheder. Hvis du gerne vil investere i nogle af de bedste amerikanske aktier, kan du læse mere om hvordan i det nedenstående.

Sådan finder du nogle gode amerikanske aktier

Der er ingen af os, der kan se ind i fremtiden. Derfor er det også altid svært at forudse hvilke aktier, der kommer til at klare sig godt. Hvis du derfor gerne vil investere i aktier fra USA, bør du gå til investeringen på samme måde som ved alle andre aktier.

Det betyder, at du skal opsøge al tilgængelig information om den pågældende virksomhed. Du skal også finde ud af, om virksomheden passer til aktiestrategi. Det varierer nemlig fra investor til investor, hvad der lægges vægt på, når der skal investeres.

Beskatningen af amerikanske aktier

Når du investerer i aktier fra USA, vil du blive beskattet på samme måde, som du også bliver med alle andre aktier. Det skyldes, at langt de fleste aktier fra USA bliver beskattet efter reglerne om realisationsbeskatning.

Aktier fra USA adskiller sig dog en smule. Det skyldes, at SKAT på udbyttet fra amerikanske aktier bliver betalt i USA. Derfor er det vigtigt, at du opgiver denne beskatning som kildeskat i Danmark. Kun på den måde undgår du at betale SKAT to gange for det samme udbytte. Det kan godt lyde som en indviklet proces, men i virkeligheden forløber det oftest ganske problemfrit.

Sådan kommer du i gang med at investere i amerikanske aktier

Aktier fra USA minder en del om alle andre slags aktier. Derfor bør du også starte med at finde amerikanske virksomheder, der passer til netop din strategi på aktiemarkedet. Her kan det være en fordel at ville investere i amerikanske virksomheder, da disse virksomheder i mange tilfælde er mere kendte. Derfor er det ofte også let at finde information om dem.

Når du finder en interessant virksomhed, skal du undersøge denne til bunds. Kun på denne måde ved du, hvad du investerer i.

Herefter skal du finde en handelsplatform, hvor du har mulighed for at købe de pågældende aktier. Der findes et utal af handelsplatforme på aktiemarkedet. Derfor kan du også godt tillade dig at være kræsen. Du bør derfor først og fremmest sikre dig, at de sælger den pågældende aktie, som du gerne vil købe. Dernæst bør du kigge på kurtagen, som gerne skal være så lav som mulig.