Når dit barn skal fejres er det vigtigt at holde en fest, som er skræddersyet til dit barn. Du vil gerne have det største smil frem på dit barns læber, så de husker festen Dette kan du blandt andet gøre ved at vælge et festtema som dit barn er helt vild med. Du kan finde en masse inspiration online, så du kan finde et tema med mange muligheder for dekorationer og sjove aktiviteter. Derudover kan du også vælge at være kreativ og sætte dit personlige præg på børnefesten

Vælg et farvetema og gå amok i dekorationer

Når du skal finde det perfekte tema til børnefesten kan farvetemaet være et godt sted at starte. Du kan altid finde en masse forskellige farverige dekorationer. Én idé er at lade dit barns yndlingsfarve være grundlaget for dekorationerne. Vælg et farvetema ud fra inspiration og idéer online. Er dit barn for eksempel helt vild med rød og blå, så kunne du overveje et Spiderman tema, som samler de to farver. Hvis grøn er yndlingsfarven, så kunne du lave festtemaet til en jungle fest, hvor grøn udgør junglen fyldt med dyr.

Vær kreativ og gør dekorationerne personlige

Du kan også vælge at lave dekorationerne til festen mere personlige. Ved at købe decoupage servietter kan du dekorere alle mulige genstande, som du kan bruge til festen. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad der kan pyntes med decoupage servietter. Disse kan nemt og enkelt limes på kopper, balloner, glas, overflader, plakater og meget mere. Du kan finde inspiration til servietter mm. online og blive inspireret til at være kreativ med dekorationerne. Hvis du har mod på det kan decoupage servietter være en aktivitet til festen. Du kan lade børnene pynte løs med forskellige decoupage servietter og lade dit hus blive dekoreret med forskellige farver og mønstre.