Det er meget fornuftigt at have en drikkeflaske med dig hele tiden. Man ved aldrig, hvornår man bliver tørstig, og det er altid bedre at være på den sikre side end at fortryde. Desuden er det vigtigt at drikke vand for et godt helbred, så det er vigtigt at holde sig hydreret.

Den rette kompagnon til hverdagen

Der findes mange forskellige typer af drikkeflasker på markedet, så du kan finde en, der passer til dine behov og præferencer. Nogle drikkeflasker er lavet af glas, mens andre er lavet af plastik. Nogle drikkeflasker har et sugerør påmonteret, mens andre har et skruelåg.

Der findes endda nogle drikkeflasker med indbygget filter, så du kan nyde filtreret vand, uanset hvor du er. Uanset hvilken type drikkeflaske du vælger, vil den helt sikkert være nyttig på et tidspunkt. Så hvorfor ikke investere i en i dag?

I redaktionen kan vi anbefale, at du investerer i en drikkeflaske, som du kan bruge i længere tid. Vi kan her varmt anbefale, at du køber en AYAIDA drikkeflaske, særligt hvis du ønsker at have mere grøn og bæredygtig livsstil. Den er også en perfekt tilføjelse til dit barns/børns skolestart samling.

Miljøvenlige produkter er det nye

Miljøvenlige produkter er det nye “it”. Det ser ud som om, der er et nyt miljøvenligt produkt på markedet overalt, hvor man kigger hen. Fra miljøvenlige rengøringsmidler til miljøvenligt tøj – flere og flere virksomheder hopper med på den grønne vogn. Og det er der en god grund til!

Miljøvenlige produkter er gode for miljøet, og de er også gode for din pengepung. Miljøvenlige produkter koster ofte mindre end deres traditionelle modstykker, og de hjælper dig også med at spare penge i det lange løb ved at reducere din påvirkning af miljøet.

En grønnere skolestart

Med en miljøvenlig drikkeflaske kan du give din børn en grønnere skolestart og god samvittighed. Når skolen står lige rundt om hjørnet, er det nu det perfekte tidspunkt at begynde at tænke på miljøvenlige måder at gøre dine børn klar på.

  • Små tilpasninger med mærkbar effekt

En simpel ændring, du kan foretage, er at droppe plastikvandflasker til fordel for genbrugsflasker såsom AYAIDA’s. Det vil ikke kun bidrage til at reducere affaldet og spare dig penge i det lange løb, men det vil også sende et stærkt budskab til dine børn om vigtigheden af at være venlig over for planeten.

  • Husk at minde dem om det gode

Og når de skifter, skal du sørge for at tale med dine børn om, hvorfor det er vigtigt at vælge genbrugsflasker frem for engangsflasker. Ved at starte dem på den rigtige måde kan du give dem en grønnere start på skolen – og en god samvittighed.