Skal familien udvides med et nyt lille familiemedlem? Så er puslebordet et af de møbler, som I kommer til at bruge mange timer ved da, der udover de utallige ble- og tøjskift også ofte bliver puslet og nusset om den lille. Her kan det eksempelvis være en fordel at vælge et puslebord ud fra at det skal være komfortabelt for den lille og dig. Det kan også være godt at have for øje, hvis du sørger for et puslebord med god opbevaringsplads da det blandt andet kan lette bleskiftningen.

Lille nyt familiemedlem – invester i et puslebord

Hvad med at se jeres kommende puslebord, som et møbel, som skal holde mange år frem – køb et puslebord med øje for, at det skal passe ind i jeres hjem og jeres behov. Da vi alle er forskellige har vi derfor også forskellige behov og ønsker for hvad vi synes passer bedst ind i hjemmet. Det kan være I bor småt og så kan et væghængt puslebord være en fordel eller måske er den ene af jer forældre meget høje og så kan et justerbart et være at fortrække. Med blik for at puslebordet skal være komfortabelt for dig og den lille samt god opbevaringsplads går du aldrig galt i byen. I det flotte og store udvalg af pusleborde kan I helt sikkert finde et, som passer helt perfekt til jer og jeres lille nye familiemedlem.

Nej tak til skadelige kemikalier

Måske er du nervøs for, at dit barn kommer i kontakt med skadelige kemikalier? Det brede udvalg af pusleborde gør det muligt, at du eksempelvis kan finde et, hvor der er brugt vandbaseret lak til overfladebehandlingen af bordet hvilket gør det fri for skadelige kemikalier. Eller måske går du op i at dit kommende puslebord skal være af en bestemt træsort – mulighederne er mange, så du kan helt sikkert finde et, som lever op til ønskerne.

Pusleborde i forskellige designs

Hvorfor gå på kompromis med stilen i dit hjem, fordi der er kommet en lille størrelse til – lige så stort udvalget er af pusleborde lige så forskellige designs findes der. Måske du er til det tidløse design eller måske puslebordet senere skal kunne laves om til en praktisk og fin reol eller fremstå som en kommode til opbevaring af legetøjet. Gode opbevaringsmuligheder er guld værd, så du kan have alt det praktiske, som blandet andet vådservietter og bleer lige ved hånden når du skal pusle din lille guldklump.