Giv en julekalender med legetøj til børn

Julen er en hyggelig afslutning på året. Og der skal selvfølgelig hygges med de mange traditioner gennem december måned. Julepynt, juletræ, æbleskiver, julegaver, julekalender i tv og selvfølgelig også en julekalender til børn og voksne.

Der findes rigtig mange forskellige muligheder indenfor julekalendere eller pakkekalendere. Og til de mindre børn, kan du give en populær julekalender med legetøj i barnets foretrukne tema eller præferencer.

Du kan findes inspiration til det store udvalg af julekalendere til børn på Julebloggen.dk, hvor du kan se de fleste muligheder der findes. Her kan du finde inspiration til de populæreste julekalendere der ofte bliver udgivet hvert år.

Lego julekalendere

Lego er hit hos mange drenge og børn. Og hvorfor ikke også som julekalender, hvor du finder flere forskellige muligheder. Lego Stars Wars, Harry Potter, Lego Friends eller Lego City udkommer ofte i en ny model hvert år.

Lego kalendere er i en firkantet kasse med 24 låger, hvor der gemmer sig små Lego ting bag hver låge. Her samler barnet sammen til det færdige sæt den 24 december. Julekalender ideen kan kombineres med favorit Lego sættet som årets julegave under træet.

Schleich julekalender

Tyske Schleich laver godt gedigen legetøj der giver mange timers sjov leg for børn. Schleich julekalender med heste er en bestseller julekalender år efter år. Hvis du skal købe en god kalender til pigen eller drengen der elsker heste, vil denne julekalender absolut være et godt hit.

Playmobil

Hvis barnet er mere til Playmobil end f.eks. Lego, så har Playmobil også en række populære julekalendere der bliver udgivet hvert år. Her er der også forskellige temaer på højde med Lego modellerne.

Frost julekalender

Til den lille pige der er skudt i Anna og Elsa, her kan du give en af de mange forskellige julekalendere med Frost tema. Der findes forskellige typer af kalendere med sminke, skoletilbehør eller andet indhold. De fleste julekalendere indeholder små plastik ting, så det skal selvfølgelig gives til en pige der er ovre alderen med at putte alting i munden i forhold til kvælningsfare.

Cars

Ligesom Frost favoriseres af piger, så favoriseres Cars hovedsageligt af drenge. Også her udkommer der en ny officiel julekalender med små Cars plastikting bag de 24 låger. Indhold er ofte det samme som du finder i f.eks. en Frost julekalender.

Paw Patrol

Til barnet der elsker de smarte hunde og føreren kendt fra Ramasjang, her kan du overraske ham eller hende med en Paw Patrol julekalender. Indhold er små plastikfigurer og accessories med hundene m.m. Helt ligesom med andre favorit temaer, så er glæden størst ved det velkendte tema. Og så gør det ofte mindre, at de små ting måske ikke anses særlig godt af os voksne.

Ramasjang julekalender

DR Ramasjang med Onkel Reje, Motor Mille, Hr. Skæg m.m. er verdensklasse underholdning. Børn elsker de mange figurer og historier, hvilket også har skabt en julekalender fra Ramasjang. Her dækker indhold over temaer med de velkendte figurer. Populær julekalender til de mindre børn.

Harry Potter

Mange skolebørn får smag for Harry Potter historierne omkring 1-2 klasse. Og hvis du skal finde på en julekalender til en pige eller dreng der elsker den magiske verden, så kan du give flere forskellige julekalendere med Harry Potter tema.