Sådan bruger du dine børns tegninger i indretningen

De fleste børn elsker at tegne og kommer ofte hjem med deres kreationer til forældrene. Får du også massevis af tegninger fra dine børn? Vis dine børn, hvor glad du er for dem ved at bruge dem i indretningen

Det er altid hyggeligt at få tegninger, som ens børn har lavet helt særligt til dig. Nogle af tegningerne bliver måske hængt op på køleskabet eller opslagstavlen i køkkenet, mens andre måske bliver gemt i skufferne. Men når nu dine børn har brugt tid på at lave en fin tegning til dig, ville det være synd ikke at vise, hvor glad du er for den. Det giver vi dig inspiration til, hvordan du kan gøre, i dette indlæg.

Tegninger i indretningen

Vælg rammer, der er designet til tegninger

Hvis tegningen er på et helt almindeligt papir, kan det være svært at gøre så meget andet end at hænge den op på en opslagstavle eller på køleskabet. Men med den helt rette ramme kan du give tegningen et endnu flottere udtryk og nemmere bruge den i boligindretningen.

Her vil det ideelle valg være en Kiddos.life-ramme. Kiddos.life er smarte rammer til tegninger med elastik i hjørnerne, der holder tegningerne fast. Med denne type ramme kan du nemt få styr på alle børnenes tegninger på en simpel og stilren måde. Rammen har plads til 25-30 tegninger, og du kan derfor nemt sætte de nyeste tegninger ind i rammen i det tempo, som dine børn frembringer dem.

Kiddos.life-rammer er lavet, så de både kan hænge på væggen eller stå på et bord eller en hylde. Du kan derfor nemt bruge dem rundt omkring i hjemmet, så dine børns fine kreationer kan blive vist frem hele tiden.

Vær kreativ sammen med dine børn

Der er meget mere end tegninger, som kan give et hyggeligt og personligt touch i indretningen. Derfor kan du også overveje at sætte en dag af til en hyggelig familieaktivitet, hvor I sammen kan lave nogle fine kreationer til hjemmet. Det kan eksempelvis være perleplader, male på sten, collager af små stykker papir, kastanjedyr og meget mere. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Dine børn vil helt sikkert også synes, at det er hyggeligt, at I sammen kan lave noget og finde ud af, hvor det skal placeres i hjemmet. I kan sagtens bruge alle rum, så det ikke kun bliver i stuen eller køkkenet som normalt, men eksempelvis også i soveværelset og på badeværelset.

Leg med farverne

Den skandinaviske stil er typisk meget simpel med nogle enkle, kølige farver. Men når børn tegner eller maler, er der ofte virkelig knald på farverne. Derfor er det oplagt at lade deres kreationer give lidt farve, varme og hygge til indretningen.

Vær ikke bange for at sætte en knaldgul lerkreation på reolen inde i stuen eller hænge en tegning, der er et stort virvar af farver, op på væggen. Det er netop det, der skal til for at bryde det enkle skandinaviske look på en fin måde og samtidig sætte et personligt præg på indretningen.

Related Posts