Hvilke skoletasker er moderne i 2017?

Hvilke skoletasker er moderne i 2017

Når man snakker skoletasker ændrer moden sig hvert år. Det er særligt spændende at se på ændringen, når man kigger på den type af skoletasker, der særligt er rettet mod børn, der starter i 0. Klasse. For her ser man virkelig, hvordan disse børn bliver påvirket af deres forældre, fjernsynet, men i virkeligheden også internettet. Man ser nemlig, hvordan skoletasker faktisk på sin egen måde følger moden i voksenverdenen, hvilket på den ene side virker rimelig skræmmende, men som på den anden side også er rimelig naturligt. Derudover har forældrene også en hel del at skulle have sagt, når man snakker om skoletasker, hvilket særligt kommer til udtryk i skoletaskens praktiske side, men faktisk også i skoletaskens udseende. Dette skyldes at forældre både påvirker deres børn implicit, når de selv klæder sig på en særlig måde, men også eksplicit udtrykker hvilke skoletasker de finder smarte.

Generelt er komforten blevet langt mere omtalt, og derfor ser man også dette i skoletaske moden i 2017. Stort set alle skoletasker, selv dem, der før i tiden ville have være opfattet som dårlige skoletasker, har en masse støtte i for eksempel skoletaskens stropper, der tykke og med puder i, så børnene ikke får gnavesår, når de skal bære den tunge skoletaske hjem. Samtidig sørger stropperne også for at vægten bliver fordelt ordentligt. Derudover er der også puder omkring lænden og ryggen, hvilket også er et billede på den stigende fokus på komfort og helbred. På mange måder er skoletasken begyndt at ligne vandretasker, da man netop har fokus på, at den skal være behagelig at bære, selvom den er dødsens tung. Man kan nemlig også støtte op omkring ryggen ved at bruge seler rundt om maven og brystet, hvilket kun styrker ideen om, at det ligner en vandretaske, hvilket særligt ses ved ergobag satch tasker, som er populære i år.

Skoletasker er blevet større, dette ses på ergobag satch tasker

Dog er det ikke kun i forhold til det praktiske at skoletasken er begyndt at ligne vandretasken mere og mere. Det ses også, når man kigger på taskernes størrelse. Da skolebørnene i 2017 lever i en tidsalder, hvor man netop er i gang med overgangen fra det analog til det digitale, skal de fleste skolebørn både have alle deres skolebøger med, men samtidig også have en computer med. Denne computer vil i nogle tilfælde være gammel og tung, og dermed vil skoletasken kun blive endnu tungere end den før har været, men der vil samtidig også kræves mere plads af tasken, hvilket man for eksempel får i en ergobag satch. Derudover er mange børn også nødt til at tage direkte fra skole til deres fritidsaktiviteter, og må derfor have træningstøj og ketcher med i skoletasken.

Skoletasker er bygget på stærke farver og abstrakte mønstre

Når man ser bort fra det mere praktiske ved skoletasken, vil man se, at rent udseendemæssigt er særligt abstrakte mønstre gennemgående, dette gælder både det som kan opfattes som pige skoletasker, men også drenge skoletasker. Dog ser man, at skoletaskerne, for eksempel en ergobag satch, bliver mere og mere kønsneutrale både i farver og mønstre. Mulighederne er mange se her.

Related Posts