Børnebrevkassen

Af og til har du hovedet fuldt af tanker, der myldrer rundt, og som du ikke kan finde hoved og hale i. Det kan være problemer i hverdagen, med dine forældre, i skolen, med dine venner, eller noget helt andet. Det er helt normalt, og det er en del af at være barn eller ung.

Hvad kan du gøre?

Nogle gange kan det være en god hjælp at skrive tingene ned, og det kan også være rart at få hjælp af en voksen, som ikke lige er dine forældre. Forældre er dejlige, men det kan være svært at få hjælp fra dem, hvis det er svært at tale med dem om et bestemt problem.

Derfor kan det være en idé for dig at skrive et brev til Børnetelefonens brevkasse. Skriv ned, hvad det er for en udfordring eller problem du har, og hvordan du gerne vil have hjælp. Børnetelefonens brevkasse finder du her: https://bornetelefonen.dk/brevkassen.

Når du bruger Børnetelefonens brevkasse, kan der gå op til 14 dage før du får svar tilbage. Hvis du gerne vil have hjælp til dine problemer hurtigere, kan du vælge at ringe eller sende en SMS til Børnetelefonen på 116 111, eller bruge Børnetelefonens chat, hvor du kan chatte med en voksen rådgiver. Begge dele er gratis og anonymt.  Børnetelefonen finder du her https://bornetelefonen.dk/ring, og Børnetelefonens chat finder du her: https://bornetelefonen.dk/chat.

Related Posts