bObles er lig med tumletid for de mindste

De fleste børn og deres forældre er helt vilde med de populære tumledyr fra bObles, fordi de motiverer til leg, bevægelse, kreativitet, motorisk udfoldelse, fantasi og udvikling på en sjov og udfordrende måde. 

De kendte tumlemøbler fra det danske brand, bObles, er de seneste år blevet enormt populære både hos børn og deres forældre. Det er ikke uden grund. De sjove tumledyr har nemlig både et flot design, et godt materialevalg og en sjov funktionalitet. Det får mange børn til at elske at lege og bevæge sig på dem, mens forældrene er vilde med designet og de forskellige farver, der passer ind i ethvert hjem.

Foto: bObles tumlelegetøj. Kilde: www.bobles.dk

Foto: bObles tumlelegetøj i marmor. Kilde: www.bobles.dk

Styrker motorik og balance

En af de væsentligste grunde til at bObles er blevet så populært er, fordi produkterne er med til at styrke motorik og balance – hos lige fra små babyer til de større børn. Produkterne fra bObles gør motorisk udvikling til en leg ved at lægge vægt på helt naturlige og grundlæggende elementer i barnets udvikling på en sjov måde. Så alt i mens børnene hygger sig og leger godt, lærer og udvikler de sig også på samme tid på grund af tumlemøblernes stimulerende funktioner.

For at sætte fokus på udvikling af motorik og balance har bObles skabt et bevægelsesunivers med fem forskellige tumleikoner, der kan inspirere til kropslig leg og glæde. Ikonerne er bygget op omkring barnets motoriske udvikling. Det vil sige dét at kravle, rulle, ligge på maven, gå, stå, hoppe og balancere. Derfor er der fokus på følgende motoriske udviklinger, når børn bruger bObles i deres leg:

  • Lig på maven
  • Pul, kryb og kravl
  • Stå og gå
  • Hop
  • Balancér

De lege, som tumlemøblerne opfordrer til, lægger naturligt op til, at børnene får udfordret deres balanceevne. I takt med at de bliver større og bedre til at balancere, kan de også udfordre deres kammerater med sjove lege som tag fat, jorden er giftig og lignende.

Flot, dansk design

Mange forældre er naturligvis vilde med tumledyrene på grund af den gode udviklende effekt, legetøjet har på børn. Men en anden grund til at forældre er glade for bObles er det flotte, danske design, der kan passe ind i alle hjem – og ikke kun på børneværelset. De fine, afdæmpede farver gør det nemlig også muligt at have legetøjet til at stå i stuen. Herved kan hele familien hygge sig sammen.

Tumledyrene fra bObles er lavet af fast EVA-skum. Det er tre gange så tæt som normalt skum, men materialet er dog stadig meget elastisk og uden skarpe kanter, så børn kan tumle rundt på dyrene uden at komme til skade. Materialet er testet specielt til børn og indeholder ingen former for giftstoffer eller phtalater.

En anden vigtig fordel ved materialet, som alle forældre foretrækker, er, at det er meget nemt at rengøre. Materialet tåler vand og kan skrubbes efter behov, hvis der skulle ske uheld, mens børnene leger. Udover at være praktiske i forhold til rengøring er produkterne også yderst hygiejniske, da væske ikke trænger ind i materialet.

Stort produktsortiment til alle aldre

I takt med at bObles er blevet mere og mere populære, har produktsortimentet også udviklet sig rigtig meget. Der er både noget for enhver smag og enhver alder. Det smarte er, at det blot er fantasien, der sætter grænser for, hvad dine børn kan bruge produkterne til.

Sortimentet byder blandt andet på små bolde og vipper med lyd, der er oplagte for de helt små at lege med, mens du også kan finde sjove gynger og tumblebogstaver til de lidt større børn. Så uanset hvilken alder eller interesser dit barn har, kan du helt sikkert finde legetøj fra bObles, der kan skabe glæde hos dit barn.

Related Posts