En havetrampolin sikrer timevis af sjov for hele familien

Havetrampoliner

I dag er en udendørs trampolin fast inventar i rigtig mange danske haver, og det er til stor glæde for både børn og voksne. Det er et sjovt legeredskab, der sikrer mange gode timer med motion, hop og leg

Havetrampoliner skaber glæde og sikrer timevis af underholdning for dine børn. Det er et af de mest populære legeredskaber til haven, der stimulerer børn både fysisk og socialt via fantasifulde lege med andre børn.

Sjov leg for hele familien
En trampolin i haven sikrer jer både sjov leg og masser af motion. Det er en god aktivitet, der bringer familien sammen og sørger for, at I får motion på en sjov måde, som alle kan være med på. For børn er det med til at fremme deres motorik, bevægelse og udvikling, og for voksne er det en hyggelig og sjov måde at være aktiv med børnene på.

Der er gode muligheder for at lege og eksperimentere på en trampolin, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke lege den kan bruges til. I kan også bruge den til forskellige træningsøvelser, som I kan skiftes til at lave, så I holder jer i form ved hjælp af en sjov fælles aktivitet.

Hvilken trampolin skal man vælge?
Der findes mange forskellige havetrampoliner, og det kan være svært at finde ud af, hvilken man skal vælge, og hvor man skal købe den. Først og fremmest skal I gå efter en trampolin, hvor der er fokus på sikkerheden. I dag er det et krav, at havetrampoliner med ben skal sælges med sikkerhedsnet, men det samme bliver anbefalet til en nedgravningstrampolin. Det er også en god idé at købe en stige til trampolinen, så mindre børn også kan komme sikkert ned på jorden igen.

Det er en fordel at købe trampolinen online, da I nemt kan finde havetrampoliner til lave priser, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Derudover er udvalget større, og I kan hurtigt finde det tilbehør til trampolinen, som I har brug for. Når I køber trampolinen online, slipper I desuden for bøvlet med at få den med hjem fra forhandleren, da I får den leveret direkte til jeres bopæl.

Multikøb er en af Danmarks største netbutikker med et stort udvalg inden for hus og have. Her finder I et udvalg af havetrampoliner, hvor kvalitet og sikkerhed er i fokus. I kan bestille en af de populære trampoliner i dag og få leveret direkte til døren inden for 1-3 arbejdsdage.

Sådan undgår I skader
Når I skal ud at købe en trampolin til haven, er det vigtigt, at I har styr på sikkerheden. Ved at gøre trampolinen og området omkring så sikkert som muligt, mindsker I risikoen for skader.

For at opnå optimal sikkerhed ved brugen af jeres trampolin og længst mulig levetid, bør I følge disse råd:

  • Køb en trampolin med et sikkerhedsnet
  • Hop kun én ad gangen
  • Sørg for at skifte rustne fjedre og tjek løbende, at samlinger og kantpuder sidder korrekt
  • Tag trampolinen ind i vinterhalvåret eller dæk den til med et cover
  • Fastgør eller nedgrav trampolinen
  • Køb en stige til trampolinen, så børn nemt kan komme op og ned uden at hoppe

De fleste skader sker, når der er flere, som hopper på trampolinen på samme tid – især hvis den ene er meget tungere end den anden. Men hvis jeres børn gerne vil hoppe flere ad gangen, er det vigtigt, at det er to på nogenlunde samme størrelse.

Trampolin til haven

Husk vedligeholdelse
Trampolinen skal gerne kunne glæde jeres familie i mange år frem, og derfor er det vigtigt, at I vedligeholder den. For at jeres havetrampolin kan holde i mange år, er det desuden vigtigt, at det er en med en robust konstruktion, der i sig selv kan holde til meget og overleve det skiftende danske vejr.

Når I hopper på trampolinen, skal I sørge for at hoppe uden sko og overholde den maksimale personvægt, så fjerde, dug og ramme ikke bliver slidt mere end højst nødvendigt. Undgå også at hoppe med noget i lommerne – både for trampolinens og jeres egen skyld.

Det skiftende danske vejr kan slide meget på trampolinen, og det gælder især om vinteren. Hvis trampolinen står ude i vinterhalvåret, skal I derfor sørge for at fjerne den tunge sne, der både belaster trampolinen og beskadiger fjedrene og dugen. Heldigvis er trampolinen let at rengøre, da den nemt kan gøres ren med en klud og noget koldt vand. For at gøre det endnu nemmere for jer selv, kan I også købe et cover, som I kan lægge over trampolinen, når den ikke er i brug.

Related Posts